HOME  |  | OVER Ai   |  | PORTFOLIO   |  | CONTACT

 page Utilitypage publicpage housingpage interior tree  
                                                                                                                                              
                                                                              

HEEFT U BOUW OF VERBOUW PLANNEN?

En zoekt u een creatief tekenbureau met veel ervaring en goede kennis over drukwerkbegeleiding?

Dan kan Ai 3D STUDIO u helpen.
Sinds 2000 ontwerpt graficus technicus, Wilma Streuper vanuit dit tekenbureau en heeft daarmee in de afgelopen 10 jaar naam gemaakt als 3 D visualisator en beeldend kunstenaar. Dit is ook de reden dat zij haar creatieve uitingen onder twee bedrijfsnamen gescheiden houdt. Namelijk onder de paraplu Art-Impression.  Als u opdrachten verstrekt voor het  3 D computer visualiseren, zoals artist impressions, dan valt uw opdracht onder de bedrijfsnaam: Ai 3D STUDIO.  Voor  (autonome)vrije kunstwerk uitingen, bijv. in opdracht voor beeldhouw (portret) of een olieverfschilderij. Dan valt uw opdracht onder het atelier en de bedrijfsnaam: Art-Impression.

Ai 3D STUDIO VOOR  3 D  VISUALISATIE OPDRACHTEN.
Elk bouwproject in uniek, en Wilma is daarin voor u een goede partij. Zij is gedreven, en met de nodige know-how aan technisch inzicht, goede werkervaring en haar vakkennis, creëert zij voor u op een artistike wijze een mooie artist impression. Wilma geeft uw artist impressions de sfeer en inhoud die u voor ogen staat, en bereikt een inzetbaarheid die uw opdracht als artist impression tot zijn recht doet komen. Het accent van haar impressies ligt op heldere weergave, sterk van vorm, kleur en structuur. U heeft veel inbreng en overleg over de hoek van het perspectief. U krijgt een professioneel communicatie tool voor uw uiteindelijke vastgoed project. Kortom u kunt voor allerlei doeleinden en in verschillende tekentechnieken uw project door Ai 3D STUDIO laten visualiseren. • 
    ___________________________________________________  

ART-IMPRESSION: is het werk Atelier van Wilma Streuper.
En is als hoofd bedrijfsnaam, ingeschreven in het handelsregister van Groningen. Als er geen zakelijk opdrachten te doen zijn, werk en studeert Wilma als vrije (autonome) kunstenaar. Vanuit deze artistieke hoek volgt zij aanvullende cursussen en trainingen bij regionale kunstenaars.

CURRICULUM VITEA
Naam: Wilma Streuper
Arbeidsverleden: 15 jaar full time actief als graficus technicus binnen de Lithografie-, reclame- en drukwerk branche, waarvan de laatste vijf jaar Account Manager B2B binnen de Prepress en Flexo- rotatie industrie.
Sinds 2000 ondernemer als 3 D visualisator, beeldend kunstenaar.
•   ________________________________________________
__________________________________________________________________________________________________________________________________
                                                                                                            COPYRIGHT © sinds 2000 alle rechten voorbehouden Ai 3D STUDIO  |  DISCLAIMER   |  KvK GRONINGEN sinds 2000